Rudens TOP patarimai moterims 🍁

1. Apsilankykite pas specialistą plaukų procedūrai. Visada pastebiu, kad po vasaros plaukai išsausėję, negyvybingi, praradę žvilgesį. Visos šios pasekmės - saulės, karščio, vandens bei netinkamos (ar nepakankamos) priežiūros rezultatas. Apsilankykite pas plaukų procedūrų specialistą, kuris įvertins plaukų būklę bei atliks reikiamą procedūrą.
2. Atlikite kraujo tyrimus. Ruduo pats tinkamiausias metas pasiruošti šaltajam sezonui - išsitirti kokių vitaminų trūksta bei pradėti atstatyti jų stoką. Laikas stiprinti ir imunitetą! 
3. Pakeiskite plaukų ir veido rutinos priemones. Šiltuoju sezonu dažniausiai naudojamas "lengvas" (labiau drėkinančias) laikas pakeisti į "sunkesnes" (labiau maitinančias) priemones. Jas geriausiai padės atsirinkti, žinoma, specialistas.
4. Pasirūpinkite pėdų priežiūros priemonėmis naudojimui namuose. Iš patirties žinau, kad dažnu atveju, pasibaigus "atviros avalynės" sezonui moterys nebesilanko pedikiūro procedūrose. Mano patarimas: nepamirškite rūpintis pėdomis ir namuose - įsigykite kremą, putas, losjoną pagal odos tipą (priemonę mielai parenka ir pedikiūro specialistai). Nepamirškite rūpintis suragėjusia oda bei atlikti bent minimalų higieninį pedikiūrą.
5. Rūpinkitės rankų oda. Vėjas, dargana, šaltis itin stipriai paveikia mūsų rankų odą, ji tampa dar sausesnė, dažnu atveju ir šerpetojanti. Pasirinkite tinkamą kremą ir nepamirškite juo teptis kaskart prieš einant į lauką! Palepinkite rankas parafino procedūra! 
6. Pradėkite sportuoti, tinkamai maitintis. Vasaros metu dažnai "išeiname iš ritmo" dėl pasikeitusios rutinos - vaikų atostogos, buitis, atostogos. Sportas ir mityba nusikelia į antrą planą. Bet atėjus rudeniui ir stojus į ritmą - pats laikas grįžti į sportą bei didesnį dėmesį skirti mitybai.
7. Atnaujinkite garderobą bei kvepalus. Turbūt pats maloniausias rudens etapas - pradėti "sluoksniuoti" aprangos derinius ir ryškias spalvas keisti "žemiškesnėmis". Aš asmeniškai keičiu ir kvepalus - iš gaivių, vasariškų į "sunkesnius".
Pasitikime rudenį pasiruošusios!