Ką pasirinkti: kūno kremą, losjoną ar sviestą?

Norint, kad oda ne tik atrodytų sveika, bet ir tokia būtų, reikalingas nuolatinis drėgmės palaikymas. Drėkinančių savybių turi ir kremai, ir kūno sviestai bei losjonai. 
Kūno kremą gali rinktis visų tipų odos savininkės. Kremai gali skirtis savo sudėtimi, būti praturtinti skirtingais aliejais ar kitomis sudedamosiomis dalimis.
Vasaros metu patartina rinktis kremus, kurie turi bent minimalią UV apsaugą.
 
Kūno sviestas rekomenduojamas turinčioms itin sausą odą. Rekomenduojama naudoti iškart po dušo, kaip pagrindinį odos drėkintoją - dauguma drėkinamųjų priemonių būna efektyviausios būtent tuo metu. 
Vertėtų nepamiršti, kad kūno sviestas dažnu atveju palieka "lipnumo jausmą" dėl savo "turtingos" sudėties ir konsistencijos. 
Losjonas skirtas norinčioms lengvesnės konsistencijos ir nežinančioms savo odos tipo. Pasirinkus kūno losjoną tikrai nesuklysite. Losjonai gali būti drėkinamieji, maitinamieji, gydomieji arba šveičiamieji. 
Produkto pasirinkimą turėtų lemti ir sezoniškumas: vasarą dažniausiai naudojamos "lengvesnės" priemonės -  drėkinimui, šaltuoju sezonu tirštesnės, "turtingesnės" - odos maitinimui.